http://grstories.8m.net

28/12/2003

Αποκριάτικο πάρτι (2β μέρος)
Από το club του pathfinder sexy_stories (χρήστης Trn600)
ΠΡΟΣΟΧΗ η ιστορία είναι αιμομικτική!

Μιά δεύτερη εκδοχη συνέχειας του 1ου μέρους

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ζωή μου είχε αλλάξει ριζικά. Ο πατέρας μου, ο γλυκός μου πατερούλης που μια ζωή με προστάτευε και δεν μ’ άφηνε να γυρνάω σπίτι αργά, δίνοντας μου συμβουλές για το πόσο πονηρά είναι τα αγόρια, μόλις με είχε ξεσκίσει. Με είχε πάρει σαν πουτάνα μέσα σε ένα πάρτι χωρίς να ξέρει καν το όνομα μου. Και το κακό είναι ότι μου άρεσε.
Μια σφαλιάρα με ξύπνησε από το σοκ που είχα υποστεί.
«Θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι, τι θα κάνουμε τώρα; Πως θα ξανακοιτάξω την μητέρα σου στα μάτια;» άρχισε να μου λέει με κλαμένα μάτια.

Έσκυψα το κεφάλι μου και δεν έλεγα κουβέντα. Έφυγε τρέχοντας και έμεινα να κοιτάζω στον απέναντι καναπέ, ένα ζευγάρι που χαμουρευόταν, ανίκανη να αντιδράσω. Δεν ξέρω πόση ώρα κάθισα έτσι… Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάποια στιγμή, ήρθε η Γιάννα και με πήρε παραδίπλα, σουρωμένη. Δεν άντεξα άλλο, άρχισα να κλαίω και της τα είπα όλα. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, όταν είδα την αντίδραση της.
«Πω πω!!! Με τον πατέρα σου τον ίδιο; Και γαμώ!!!»
«Τρελάθηκες τελείως;» της είπα «Δεν ξέρω τι να κάνω, νοιώθω σαν πουτάνα και συ με ρωτάς αν γαμάει καλά ο μπαμπάς μου;»
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις θέμα. Δες το από την θετική πλευρά. Δεν πρόκειται να σου ξανααπαγορεύσει τίποτα, για να μην σου πω για χαρτζιλίκι που θα του παίρνεις όσα θέλεις» μου απάντησε και με πήρε στην αγκαλιά της, χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά για να με παρηγορήσει.
Και μετά έγινε κάτι αναπάντεχο. Θες τα ποτά που είχα πιει και ήταν πεσμένες οι άμυνες μου, θες η φάση με τον πατέρα μου που με έκανε να λειτουργώ σαν Ζόμπι, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έφταιγε. Με κοίταξε στα μάτια και με φίλησε.
Στην αρχή έκανα να τραβηχτώ, όμως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, άρχισα να ερεθίζομαι και ανταποκρίθηκα στα φίλια της. Οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν ένα τρελό χορό και ένοιωσα το χέρι της να κατεβαίνει κάτω από το φόρεμα μου και να με χαϊδεύει, πάνω από το κιλοτάκι. Είχα χάσει κάθε ενδοιασμό, ένοιωθα βρώμικη και ήθελα να χύσω. Το χέρι μου γλίστρησε μέσα στο πουκάμισο της κι άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος. Ξαπλώσαμε στο πάτωμα και μου έβγαλε το φόρεμα. Άρχισε να μου φιλάει το πόδι και ανέβαινε βασανιστικά αργά προς το μουνί μου. Όταν τελικά έφτασε, έβαλε την γλώσσα της μέσα μου και είχα τον πρώτο οργασμό μου. Δεν σταμάτησε, μου έβαλε ένα δάχτυλο μέσα και συνέχισε να γλύφει την κλειτορίδα μου.

Εκείνη την στιγμή ένιωσα κάτι να ακουμπάει στο μάγουλο μου κι άνοιξα τα μάτια μου. Είδα ένα πούτσο να ορθώνεται μπροστά μου και να ζητάει επιτακτικά να μπει στο στόμα μου. Χωρίς να σκεφτώ τον πήρα μέσα μου κι άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου και να τον δαγκάνω ελαφρά κάπου κάπου. Ένιωσα να τελειώνω την ίδια στιγμή που τα χύσια γέμιζαν το πρόσωπο μου. Η Γιάννα ήρθε δίπλα μου κι άρχισε να με φιλάει μαζεύοντας τα κατάλοιπα του πούτσου μέσα στο στόμα μου. Ξαφνικά κάποιος μπήκε μέσα μου και άρχισε να μπαινοβγαίνει λυσσασμένα, γύρισα και είδα την Γιάννα να τραντάζεται κι αυτή. Κάποιος με ανασήκωσε ελαφριά κι ακούμπησε το κεφάλι μου σε ένα καναπέ. Τότε μπόρεσα να δω όλη την εικόνα. Ήμουν ξαπλωμένη ολόγυμνη στο πάτωμα ενός άγνωστου, φορώντας μόνο την μάσκα μου και κάποιος που δεν ήξερα, ξέσκιζε το μουνί μου. Δίπλα μου η Γιάννα στα τέσσερα, μου έγλυφε τις ρώγες μου και κάποιος άλλος την έπαιρνε από πίσω. Γύρω μας, βρισκόταν διάφοροι άντρες γυμνοί και κοιτούσαν. Δεν πρόλαβα να μετρήσω πόσοι ήταν γιατί κάποιοι από αυτούς, γονάτισαν μπροστά μου και μου πρότειναν τους πούτσους τους. Βρισκόμουν σε έκσταση, δεν είχα πια κανένα έλεγχο του κορμιού μου. Τα χέρια μου έπαιζαν μανιασμένα με όποιον πούτσο έβλεπα και η γλώσσα μου δεν σταματούσε να γλύφει. Ένιωθα διάφορα χάδια στο κορμί μου και ήμουν σίγουρη πως αυτό που κυλούσε πάνω στο στήθος και την κοιλιά μου ήταν σπέρμα. Ξαφνικά ο τύπος που ήταν μέσα μου, έχυσε γεμίζοντας το μουνί μου με τα χύσια του.

Δεν πρόλαβα να κλείσω τα πόδια μου γιατί κάποιος άλλος πήρε αμέσως την θέση του. Δεν ήμουν σίγουρη αν με βίαζαν η ηθελημένα τους άφηνα εγώ και δεν είχα σκοπό να το ανακαλύψω εκείνη την στιγμή. Ο καινούργιος είχε ένα τεράστιο εργαλείο και ένιωσα να φτάνει μέχρι το σωθικά μου την ώρα που τερμάτιζε μέσα μου. Προσπάθησα να δω την εικόνα του αλλά με όλους αυτούς που πολιορκούσαν την γλώσσα μου ήταν αδύνατο. Κάποια στιγμή για ένα δευτερόλεπτο, ένας από αυτούς τραβήχτηκε και είδα το πρόσωπο του. Ήταν ο αδερφός μου. Θέλησα να τον σταματήσω μα ήταν αδύνατο, το μουνί μου ήθελε απελπισμένα να τον νιώσει μέσα του και τα χέρια μου δεν άφηναν με τίποτα τους πούτσους που κρατούσαν. Ξαφνικά, σηκώθηκαν όλοι και έκαναν ένα κύκλο γύρω μου. Άρχισαν να παίζουν μανιωδώς με τα εργαλεία τους και να τελειώνουν επάνω μου. Ο αδερφός μου με πηδούσε λυσσασμένα και η Γιάννα μάζευε με την γλώσσα της όσα χύσια μπορούσε πάνω από το κορμί μου. Ένιωθα έτοιμη να λιποθυμήσω και λίγο πριν χάσω τις αισθήσεις μου, είδα τον αδερφό μου να βγαίνει από μέσα μου και να μου τον χώνει στο στόμα. Κόντεψα να πνίγω από το σπέρμα του αλλά κατάφερα να το καταπιώ όλο. Και μετά λιποθύμησα.
Δεν ξέρω πόσες ώρες είχαν περάσει μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου. Θυμάμαι όμως καθαρά πως ξύπνησα γυμνή και με την Γιάννα στην αγκαλιά μου. Ήμασταν και οι δυο γεμάτες από σπέρμα σε όλο μας το κορμί. Δεν υπήρχαν άλλοι γύρω μας κι ένιωθα εξαντλημένη. Όλες οι τύψεις για τον πατέρα μου είχαν εξαφανιστεί και μέσα μου φώλιαζε μια δίψα να τον ξανανιώσω. Η χτεσινή νύχτα είχε σπάσει όλα τα ταμπού και τις ηθικές αναστολές μου. Πήγα στο μπάνιο πλύθηκα και αφού έβαλα τα ρούχα μου, ξεκίνησα για το σπίτι μου. Στον δρόμο σκεφτόμουνα τον αδερφό μου. Ήξερε άραγε ποια ήμουν την ώρα που με γαμούσε ή δεν το κατάλαβε εξαιτίας της μάσκας.
Άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα στις άκρες των δάκτυλων μου για να μην τους ξυπνήσω. Όταν άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου με περίμενε μια έκπληξη. Ο αδερφός μου κοιμόταν στο κρεβάτι μου. Προσπάθησα να πάρω τις πυτζάμες μου όσο πιο αθόρυβα. Την ώρα που ήμουν σκυμμένη στην ντουλάπα, ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει τον κώλο. Γύρισα και είδα τον αδερφό μου γυμνό να μου χαμογελάει.

«Πέρασες καλά εχθές;» με ρώτησε.
«Παρά πολύ όμορφα. Εσύ;»
«Να σου πω, πήγα σε ένα πάρτι εχθές και σκυλοβαρέθηκα. Ευτυχώς όμως κάποια στιγμή έφυγε ο περισσότερος κόσμος και μείναμε καμία δεκαριά αγόρια. Δυο κοπέλες με μάσκες , είχαν επιδοθεί σε λεσβιακά όργια και δεν μας αρνήθηκαν να συμμετάσχουμε κι εμείς…»
«...ξε...ξέρεις η μια από αυτές...ήμουν...»
«Το ξέρω και ξέρω τι έκανες και με τον πατέρα μας πιο μπροστά. Σε παρακολουθούσα όλο το βράδυ. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει πια ήσουν και ήθελα να σε φλερτάρω αλλά με πρόλαβε ο μπαμπάς και όταν σε πήρε στο διπλανό δωμάτιο, έσκασα από την ζήλια. Την στιγμή που έβγαλες την μάσκα μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι. Από την μια ζήλεψα και από την άλλη χάρηκα. Ξέρεις σε ήθελα από παλιά αλλά δεν τολμούσα να σου πω τίποτα. Από μικρό κορίτσι σε παίρνω μάτι την ώρα που κάνεις μπάνιο κι όταν ήμασταν μικρότεροι και δεν πονηρευόσουν, έβρισκα πάντα ευκαιρίες να σε χαϊδεύω στα απόκρυφα σου μέρη. Χαίρομαι που τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω την φαντασίωση μου πραγματικότητα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι θα κάνουμε με τον μπαμπά» μου είπε χαϊδεύοντας το στήθος μου.
«Μην σε νοιάζει άφησε τον σε μένα» του απάντησα. Ξεντύθηκα, έβαλα ένα μαύρο στρινγκάκι και μια διαφανή νυχτικιά και πήγα στο δωμάτιο του πατέρα μου. Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στο δωμάτιο του από τότε που χώρισε με την μητέρα μας, επειδή τον κεράτωνε με τον αδερφό του.
Άνοιξα την πόρτα του και τον είδα να κοιμάται ανάσκελα γυμνό. Ξάπλωσα στα πόδια του και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισα να παίζω το κεφαλάκι του με την γλώσσα μου και τον ένιωσα να σκληραίνει. Μετά τον έβαλα όλο μέσα μου, μέχρι το λαρύγγι μου και άρχισα να πηγαίνω πάνω κάτω με ρυθμικές κινήσεις. Κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε να πει κάτι. Δεν τον άφησα να μιλήσει, κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του και μόνο όταν ένιωσα την γλώσσα του να ανταποκρίνεται, τον άφησα να πάρει ανάσα. Κατέβηκα πάλι κάτω και παίζοντας τον πούτσο του μια με το χέρι και μια με την γλώσσα, του είπα:
«Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε, το μόνο που έχει μείνει να κάνουμε είναι να το χαρούμε. Από δω και πέρα δεν θα ‘μαι η κόρη σου, θα ‘μαι η πουτάνα σου. Δικιά σου και του γιου σου.»
Κούνησε το κεφάλι του έκπληκτος και έκανε να με τραβήξει από πάνω του. Τότε, τον πήρα στο στόμα μου με μια κίνηση μέχρι την βάση και κρατήθηκα από τα αρχίδια του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε χάσει κάθε ενδοιασμό και το χέρι του κατέβηκε στην κλειτορίδα μου. Είχα γίνει μούσκεμα και ήθελα να τον νοιώσω μέσα μου. Σκαρφάλωσα επάνω του και καρφώθηκα πάνω στον ορθωμένο του πούτσο. Τα χέρια του, χούφτωναν τα στήθη μου και η αναπνοή του είχε γίνει πολύ γρήγορη. Εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα ο αδερφός μου. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και χωρίς να μιλήσει, μου έβγαλε το νυχτικό.
Άρχισε να με φιλάει στην πλάτη και τα χέρια του χάιδευαν την κοιλιά μου. Ο πατέρας μου έπαιζε με τις ρώγες μου και εγώ λικνιζόμουν ρυθμικά επάνω του. Ο αδερφός μου σηκώθηκε και ήρθε μπροστά μου, προτείνοντας μου τον πούτσο του. Τον πήρα στο στόμα μου, χαϊδεύοντας με το αριστερό μου χέρι την κωλοτρυπίδα του. Ο πατέρας μου, βλέποντας την κόρη του να παίρνει πίπα στον γιο του δεν άντεξε κι άρχισε να χύνει.

Κατέβηκα πάλι κάτω και άρχισα να καθαρίζω τον πούτσο του από τα σπέρματα του. Όπως ήμουν καθισμένη στα τέσσερα, ο αδερφός πήγε από πίσω και μου την κάρφωσε στον κώλο. Κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο αλλά κρατήθηκα και δεν φώναξα. Υπόμεινε καρτερικά το μένος του αδερφού μου και μετά από λίγο άρχισα να ερεθίζομαι πάλι. Μόλις με άκουσε να βογκάω από ευχαρίστηση, άρχισε να μου δίνει σφαλιάρες στον κώλο και να με βρίζει.

«Πουτάνα , σ’ αρέσει να σε παίρνει ο αδερφός σου από πίσω; Παρ’ τα όλα μέσα, σκύλα».

Εγώ συνέχιζα να παίρνω τον πατέρα μου στο στόμα κι αυτός παίρνοντας παράδειγμα από τον γιο του άρχισε να μου δίνει σφαλιάρες στο πρόσωπο. Με κάθε χτύπημα ένιωθα να έρχομαι πιο κοντά στο οργασμό και μετά από λίγο είχα τον πρώτο μου πολλαπλό. Η ηδονή ερχόταν σε κύματα και με χτυπούσε σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Μόλις τελείωσα, με ξάπλωσαν και άρχισαν να μαλακίζονται επάνω μου. Έχυσαν ταυτόχρονα γεμίζοντας με σπέρμα το πρόσωπο μου. Ένιωθα τα χύσια τους να κυλάνε καυτά από το μέτωπο μου και να καταλήγουν στο λαιμό μου.
Κοιμηθήκαμε παρέα εκείνη την μέρα, αγκαλιασμένοι οι τρεις μας και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα δεν βγήκαμε από το σπίτι.

Δοκιμάσαμε τα πάντα και ακόμα και τώρα που έχουν περάσει χρόνια κι ο πατέρας μας έχει πεθάνει, εγώ κι ο αδερφός μου βρισκόμαστε κάποιες φορές και χαιρόμαστε ο ένας τον άλλο. Δυστυχώς όμως, αυτό γίνεται σπάνια γιατί έχουμε παντρευτεί και οι δυο και φοβόμαστε μην μας ανακαλύψουν οι σύντροφοι μας.

http://grstories.8m.net